7x Mooiste terrassen van Amsterdam-West

Bar Kantoor - UIt eten

Zin om te genieten van een gezonde lunch? Of een royal tea? En wat dacht je van een wijntje en een hapje, of cocktails voor 5 euro? Bij deze terrassen in Amsterdam-West zit je heerlijk ruim in het groen. Met extra gezonde biologische drankjes en gerechten, die veelal lokaal zijn ingekocht.

6x Leukste terrassen in Amsterdam-Centrum

Leukste terrassen Amsterdam-Centrum - Uit eten

In het hart van de stad vind je 6 terrassen van restaurants en cafés waar biologisch eten wordt geserveerd. Gelegen in een verborgen stadstuin of aan de grachten met uitzicht over het water. Combineer deze plekken met elkaar en je hebt een prachtige wandeling door het centrum van Amsterdam van bijna 6 kilometer.

Amsterdam heeft het: biologische oliebollen

Biologische oliebollen

Overal in de stad zijn op dit moment heerlijke oliebollen te koop. Inwoners van IJburg hebben echter extra geluk: bij hen in de buurt haal je bij Biolicious biologische oliebollen. Wat is er zo bijzonder aan deze oliebollen?

8x biologisch kerstdiner: afhalen of laten bezorgen

Biologisch kerstdiner Bar Kantoor

Lekker makkelijk kerst vieren: haal een kerstdiner af bij jouw favoriete biologische restaurant, of laat het thuis bezorgen. Dan hoef je niet zelf op pad om allerlei ingrediënten te kopen én je steunt zo lokale ondernemers.

7x Lunchrooms met biologisch eten in Amsterdam-Oost

Sandwich - biologisch - Uit eten

Deze lunchrooms serveren heerlijk biologisch, vegetarisch of veganistisch eten, met ingrediënten van Hollandse bodem. Geef ze jouw steun door eten af te halen of thuis te laten bezorgen, zodat ze straks ook nog bestaan.